Kövess minket!
  
     

Megtorpanásra kényszerít: a megállító tábla varázsa!

Megtorpanásra kényszerít: a megállító tábla varázsa!
2014, június 3.

Amennyiben kiállítása lesz, esetleg csak segédkezik a megszervezésében, avagy rendezvényt celebrál, talán az üzlete dekorációját dobná fel, válassza a megállító táblát!  

A megállító tábla számos helyszínen hatékonyan bevethető, kellemes látványt nyújtó, mégis megbízható vevőcsalogató reklámeszköz. A rollup állványok, információs táblák és pultok mellett a megállító tábla is eladáshelyi reklámeszköz, mely a forgalomnövekedést megcélzó reklámberendezés.

Rengeteg helyen egyedi megállító tábla tervezését is vállalják, hogy az Ön üzlethelyisége kivételes helyzetbe kerülhessen a versenytársakkal ellentétben. A nyitható keretrendszerrel ellátott megállító táblák praktikusak, hiszen könnyen és gyorsan cserélhetőek benne a képek és grafikák. A tartós fémanyagnak köszönhetően hosszú élettartamúak, emellett könnyű súlyúak, valamint szemléletes dizájnnal rendelkeznek.

 A megállító táblát szánhatjuk kültéri, illetve beltéri használatra, ennek tudatában érdeklődjünk, mennyire stabil, ha például szeles időben is használnánk. Kültéri használat esetében sérülékenységével is számolnunk kell, és a környezeti hatásokra is oda kell figyelnünk. Strapabíró, masszív, fém kerettel és fém hátlappal készített megállító táblát válasszunk, ha az utcai járókelőket szeretnénk általa megszólítani.

A megállító táblák biztosan megtorpanásra kényszerítik a járókelőket!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
reklámtábla1
Hirdetés reklámtáblán

A gyorsan terjedő információáradásnak, és a médiának köszönhetően már rengeteg reklám kerül minden ember életébe: halljuk a rádióban, látjuk az...

Close