Kövess minket!
  
     

Minden, ami reklámajándék

Minden, ami reklámajándék
2014, szeptember 11.

A céges reklámlehetőségek napjainkban széles és változatos palettán mozognak az adott vállalat céljainak, célközönségének és egyéb igényeinek megfelelően, azonban a mai elvárások jelentősen megváltoztak, ezért a partnerkommunikáció, ösztönzés és bővítés lehetőségei jelentősen függnek a felhasznált reklámeszközöktől. A fogyasztók ingerküszöbe megnövekedett, melynek következtében a figyelemfelkeltés és a kapcsolatépítés során, innovatív módon szükséges alkalmazni a már bevált módszereket.

A reklámajándékok tulajdonságai és előnyei

A különböző típusú reklámajándékok már hosszú idő óta ismert és sikeresen alkalmazott partner és ügyfélösztönző lehetőségek, melyek segítségével könnyebb a kapcsolatteremtés a két fél között, valamint eredményes együttműködés alakítható ki. A korszerű reklámajándékok sajátos jellemzője, hogy a tárgyak és eszközök tetszés szerint a mai modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően egyedi grafikával vagy logóval láthatók el, melyek reklámozzák és képviselik a cég arculatát, illetve elősegítik a bizalom kiépítését gesztus értékükkel. A reklámajándékok lehetnek használati- vagy dísztárgyak, apró kedvességek, illetve nagyobb értékű presztízs ajándékok:

  • Reklámajándékok céges kitelepülésekre, vásárokra, kiállításokra, stb.
  • Üzletekben kihelyezett reklámajándékok
  • Nyereményjátékok és promóciók keretén belül felhasznált reklámajándékok
  • Cégen belüli ajándékozás
  • Céges partnerek ajándékozása
  • Egyéb lehetőségek

A gazdag termékkínálatnak köszönhetően minden vállalat és cég megtalálhatja a céljainak és profiljának leginkább megfelelő reklámajándékokat, ezáltal hatékonyabban és eredményesebben érhetik el céljaikat.

Gazdag termékkínálat és minőség!

A Budacopy irodaszer webáruház komplex és minőségi irodaszer kínálatával áll kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek rendelkezésére! Cégünk minőségi és változatos feliratozható vagy logózható reklámajándék kínálattal várja új és meglévő ügyfeleit egyaránt, melyek között mindenki megtalálja a céljainak megfelelő lehetőségeket. Látogasson el a www.budacopy.hu weboldalra,  illetve termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 061/ 203 5394-es telefonszámon, valamint a budacopy@interware.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
világítóreklámtábla2
Reflektorfényben a cége

Amennyiben hirdetni szeretne cégét, vállalkozását, és minél egyedibb megoldáson gondolkodik, adunk Önnek egy jó ötletet. Ha már megvan a szlogen...

Close