Kövess minket!
  
     

Pár szó a rollup displayről

Pár szó a rollup displayről
2014, június 3.

Mi is az a rollup display? Egy praktikus, és hatásos szemléltető eszköz, hirdetési reklámállvány beltérre, ami látványos, és biztosan segít abban, hogy hirdetéseit ne felejtsék el könnyedén az emberek!

Rengeteg cég foglalkozik nagyon sokféle promóciós-, és reklámeszköz gyártásával, mindezt az ügyfelekért, hogy elégedett vásárlóik legyenek. Cégtáblákon, reklámplakátokon, matricakészítésen túl rollup display-eket is kínálnak az érdeklődőknek, melyek kiválóak prezentációk, kiállítások vagy bemutatók alkalmával.

A rollup display-t elsősorban beltéren szokás alkalmazni szemléltetőeszközként, plakátként, azonban korlátozottan kültéren is alkalmazható. A rollup display egy ötletes reklámállvány, melyre egy tekercsre fel vannak tekerve a hirdetési vagy szemléltető anyagok, így ha szükség van rá, csak le kell húzni őket. Úgy működik, hogy az anyagot egy alumínium szerkezetből lehet kihúzni, majd felül a tartórúd tetején rögzíteni.

Ragyogtassa fel vállalkozását, használjon rollup displayt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
rollupbanner1
Feltűnő hirdetések!

Amennyiben cége, vállalkozása hirdetését szeretné megoldani, van rá egy kiváló lehetőség, a rollup banner. A rollup banner olyan eszköz, mely...

Close